Termeni și Condiții

Despre noi

Acest site (https://ilviaggio.ro) este proprietatea S.C. Colbyfood S.R.L în continuare denumit și „Il Viaggio”.

Date de identificare companie:

  • Cod Unic de Înregistrare 37758170
  • Nr. înmatriculare J27/931/2018
  • Adresa: Strada Petru Rareș 11A, Piatra Neamț 610118

Contact:

  • 0742 313 301
  • contact@ilviaggio.ro

Condiții de utilizare site

Prin accesarea site-ului sunteți de acord cu termenii și condițiile menționate pe această pagină și cu informațiile de pe pagina Protecția datelor.

Colbyfood S.R.L, în calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului https://ilviaggio.ro/ își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile de folosire, fără niciun fel de notificare prealabilă. Datorită acestui fapt, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

Link-urile

Acest site conține link-uri către alte site-uri. Colbyfood S.R.L nu este responsabil de politica de confidențialitate practicată de aceștia. Vă recomandăm consultarea în prealabil a termenilor legali și a celorlalte informații referitoare la colectarea datelor cu caracter personal.

Drepturi de autor

Colbyfood S.R.L (Il Viaggio) este autorul și proprietarul site-ului și beneficiază de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislației române și internaționale. În lipsa altor precizări, toate materialele, incluzând imagini, ilustrații, design, icoane, fotografii, clipuri audio/video, s.a.m.d sunt proprietatea Il Viaggio și nu pot fi folosite fără notificarea și acordul proprietarului.